Voor- en nagerechten, Warme gerechten, Buffetten, Fondue, steengril, gourmet, wok, Barbecue




Buffetten

Koude buffetten

    • Buffet 1 € 20,95 per persoon               (minimum 6 personen)
    • Vers gekookte zalm met groentekrans
    • Rosbief en hespenrol met groentegarnituur
    • Tomaat gevuld met grijze garnalen
    • Gevuld roomeitje
    • Kalkoenfiletgebraad met vers fruit
    • Bijhorende sausjes ( tartaar en cocktail )

 

    • Buffet 2 € 25,95 per persoon                (minimum 6 personen)    
    • Vers gekookte zalm en gerookte forelfilet met groentekrans
    • Rosbief, gebraad en hespenrol met groentegarnituur
    • Tomaat gevuld met grijze garnalen
    • Kalkoenfiletgebraad met vers fruit
    • Kaasplank van de chef
    • Bijhorende sausjes (tartaar en cocktail )

 

  • Buffet 3 € 33,95 per persoon                             (minimum 10 personen)
  • Meloen met parma
  • Krab- of garnaalcocktail
  • Gerookte zalm, gerookte forelfilet, gerookte heilbot met groentegarnituur
  • Rosbief en gebraad en hespenrol met groentegarnituur
  • Tomaat gevuld met grijze garnalen
  • Gevuld roomeitje
  • Kalkoenfiletgebraad met vers fruit
  • Kaasplank van de chef
  • Bijhorende sausjes ( tartaar en cocktail )

Supplementen bij koude buffetten en koude schotels

  • Aardappelsla                                                                 € 1,35 /p.p.
  • Pastasla of rijstsla                                                        € 1,35 /p.p.
  • Broodassortiment klein   (4 stuks)                     € 1,25 /p.p.
  • Broodassortiment groot  (7 stuks)                       € 2,00 /p.p.

Losse schotels: prijs per persoon (zonder sausjes, apart te verkrijgen)

  • Vleesschotel: varkensgebraad, rosbief, kalkoengebraad, hespenrol, tomaat garnaal en eitje met groentegarnituur € 15,95
  • Visschotel: gekookte zalm, gerookte zalm en heilbot, scampi, tomaat garnaal en eitje met groentegarnituur € 18,50
  • Gemengde schotel: varkensgebraad, rosbief, gekookte zalm, gerookte forelfilet, scampi, tomaat garnaal en eitje met groentegarnituur € 18,50
  • Fruitschotel: kalkoen- of varkensgebraad met vers fruit € 14,50
  • Noorse visschotel: gerookte zalm, gerookte heilbot, gerookte forelfilet, tomaat garnaaltjes en eitje met groentegarnituur € 19,00
  • Schotel met gekookte zalm, eitje, tomaat garnaal en groentjes $ 15,95
  • Alle buffetten kunnen aangepast worden. Vraag het ons !

Warme buffetten

Warm pasta buffet 1 : vanaf 10personen ( 500 gr pastagerecht per persoon )

  • Tomaat mozzarella met gemengde sla afgewerkt met Italiaanse vinaigrette
  • Tagiatelli met gerookte zalm, scampi en garnaal in roomsausje
  • Penne l’arribiatta ( pikante tomatensaus )
  • Tortellini ventura ( groenten en pesto )
  • Macaroni met kaas en hesp
  • Tiramisu € 28,00 per persoon

Warm pasta buffet 2 : vanaf 15 personen

  • Tomaat mozzarella met gemengde sla afgewerkt met Italiaanse vinaigrette
  • Meloen met parmaham
  • Tagiatelli met gerookte zalm, scampi en garnaal in roomsausje
  • Penne l’arribiatta ( pikante saus )
  • Tortellini ventura ( groenten en pesto )
  • Lasagne van de chef
  • Spirelli met kippenblokjes in curry
  • Tiramisu € 31,50 per persoon

Warm buffet bingo : vanaf 10 personen

  • 1 soep naar keuze
  • kipfilet jambalaya ( pittige tomatensaus )
  • kalkoen met julienne in archiduc
  • zalmfilet en tongrolletjes in witte wijnsaus
  • 3 soorten groenten ( worteltjes, boontjes en witloof )
  • aardappelpuree of gratin aardappelen
  • chocolademousse en rijstpap € 30,00 per persoon

warm buffet grand luxe : vanaf 10 personen

  • 1 soep naar keuze
  • varkenshaasje in roze peperroom
  • vispannetje van het huis
  • kalfsblanquette
  • 3 soorten warme groenten ( worteltjes, boontjes en witloof )
  • aardappelpuree of gratin aardappelen
  • rijstpap en tiramisu € 33,00 per persoon

Gemengde buffetten

Buffet koud – warm traditioneel : vanaf 15 pers. : € 31,50 per persoon

  • 1 soep naar keuze
  • kalfsblanquette of lamsragout
  • kipfilet jardinaire of kip jambalaya
  • aardappelpuree of gratin aardappelen
  • kalkoengebraad en hespenrol met groentegarnituur, gevuld roomeitje en perzik met tonijn
  • aardappelsla, pastasla, komkommer, tomaat en 2 koude sausjes
  • rijstpap

Buffet koud – warm special : vanaf 15 pers. € 33,00 per persoon

  • 1 soep naar keuze
  • varkenshaasje met saus naar keuze of kalkoenhaasje met julienne en gratin aardappelen
  • vispannetje van het huis of tongrolletjes op normandische wijze met puree
  • kalkoengebraad, tomaat met grijze garnaaltjes, gevuld roomeitje, hespenrolletje en groentenkrans
  • aardappelsla, pastasla, komkommer, tomaat en 2 koude sausjes
  • waaier van desserts : 3 stuks per persoon

 

Kaas – of luxe vleesschotel

Luxe kaasschotel : vanaf 4 personen

  • Alle soorten : harde, half-zachte, zachte, geitenkaas en speciale kazen versneden en gepresenteerd op schotel, versierd met vers fruit, noten en gedroogde vruchten
  • Aanbod volgens assortiment
  • Dessertschotel : € 11,50 per persoon
  • Hoofdschotel : € 13,50 per persoon

Luxe vleesschotel : vanaf 4 personen

  • Alle soorten vleeswaren van het huis gepresenteerd en afgewerkt met vers fruit en groentjes. € 13,00 per persoon

Luxe vlees- en kaasschotel : vanaf 6 personen

  • Combinatie van vleeswaren en kaas € 13,00 per persoon
  • Broodassortiment klein (4 mini per persoon) : € 1,25 per persoon
  • Broodassortiment groot (7 mini per persoon) : € 2,00 per persoon

Brunch

Brunch 1 : vanaf 10 personen € 28,95 per persoon

  • Assortiment mini hotelbroodjes en mini koffiekoekjes
  • Panaché van fijne vleeswaren en franse kazen
  • Schotel met vers fruit
  • Te kiezen uit 2 warme gerechten : vidévulling of kalfsblanquette of kippenfilet jambalaya met groentjes of varkenshaasje met mosterdsaus of kabeljauw met preiroom
  • Waaier van kleine desserts

Brunch 2 : vanaf 10 personen € 30,95 per persoon

  • Assortiment mini hotelbroodjes en mni koffiekoekjes
  • Tomatenroom- of aspergeroomsoep
  • Visschotel met gerookte vissen
  • Te kiezen uit 2 warme gerechten : kalfsfricassee of kalkoenfilet met pepersaus of tongrolletjes met wite wijnsaus of zalm met italiaanse kruidensaus
  • Waaier van kleine desserts

Breugel

Buffet koud en warm : breugeltafel 1 € 25,00 per persoon met brood € 27,00

  • 1 soep naar keuze
  • witte en zwarte pensen met appelmoes
  • frikadellen met krieken
  • gebakken kippenbillen
  • charcuterieschotel : boerebrood, boerehesp, ardeense hesp, boerekop met mosterd , pate, ardeense salami, katelijnse worst,…
  • breugeltaart
  • rijstpap
  • pannekoeken

Buffet koud en warm : breugeltafel 2 € 28,00 per persoon met brood € 30,00

  • 1 soep naar keuze
  • witte en zwarte pensen met appelmoes
  • frikadellen met krieken
  • gebakken kippeboutjes
  • gebakken spareribs
  • gebakken mosterd
  • klaargemaakt stoofvlees of kalfsfricassee
  • wortelstamppot of spinaziepuree
  • breugeltaart
  • rijstpap
  • pannekoeken
  • U kan altijd vrijblijvend andere buffetten laten samen stellen.