Buffetten
Koude buffetten
-
- Buffet 1 € 24,50 per persoon (minimum 6 personen)
- Vers gekookte zalm met groentekrans
- Rosbief en hespenrol met groentegarnituur
- Tomaat gevuld met grijze garnalen
- Gevuld roomeitje
- Kalkoenfiletgebraad met vers fruit
- Bijhorende sausjes ( tartaar en cocktail )
-
- Buffet 2 € 29,50 per persoon (minimum 6 personen)
- Vers gekookte zalm en gerookte forelfilet met groentekrans
- Rosbief, gebraad en hespenrol met groentegarnituur
- Tomaat gevuld met grijze garnalen
- Kalkoenfiletgebraad met vers fruit
- Kaasplank van de chef
- Bijhorende sausjes (tartaar en cocktail )
- Buffet 3 € 36,95 per persoon (minimum 10 personen)
- Meloen met parma
- Krab- of garnaalcocktail
- Gerookte zalm, gerookte forelfilet, gerookte heilbot met groentegarnituur
- Rosbief en gebraad en hespenrol met groentegarnituur
- Tomaat gevuld met grijze garnalen
- Gevuld roomeitje
- Kalkoenfiletgebraad met vers fruit
- Kaasplank van de chef
- Bijhorende sausjes ( tartaar en cocktail )
Supplementen bij koude buffetten en koude schotels
- Aardappelsla € 1,70 /p.p.
- Pastasla € 1,80 /p.p.
- Broodassortiment klein (4 stuks) € 1,60 /p.p.
- Broodassortiment groot (7 stuks) € 2,80 /p.p.
Losse koude schotels: prijs per persoon (zonder sausjes, apart te verkrijgen)
- Vleesschotel: varkensgebraad, rosbief, kalkoengebraad, hespenrol, tomaat garnaal en eitje met groentegarnituur € 18,95
- Visschotel: gekookte zalm, gerookte zalm en heilbot, scampi, tomaat garnaal en eitje met groentegarnituur € 22,00
- Gemengde schotel: varkensgebraad, rosbief, gekookte zalm, gerookte forelfilet, scampi, tomaat garnaal en eitje met… € 20,50
- Fruitschotel: kalkoen- of varkensgebraad met vers fruit € 16,50
- Noorse visschotel: gerookte zalm, gerookte heilbot, gerookte forelfilet, tomaat garnaaltjes en eitje met groentegarnituur € 23,50
Alle koude schotels en buffetten kunnen aangepast worden. Vraag ernaar !
Warme buffetten
Warm pasta buffet I : vanaf 10 personen ( 500 gr pastagerecht per persoon )
- Tomaat mozzarella met gemengde sla afgewerkt met Italiaanse vinaigrette
- Tagliatelli met gerookte zalm, scampi en garnaal in een roomsausje
- Penne l’arribiatta ( pikante saus )
- Lasagne van de chef
- Macaroni met kaas en hes
- Huisgemaakte tiramisu € 28,00 per persoon
Warm pasta buffet II : vanaf 15 personen
- Tomaat mozzarella met gemengde sla afgewerkt met Italiaanse vinaigrette
- Meloen met parmaham
- Tagliatelli met gerookte zalm, scampi en garnaal in een roomsausje
- Penne l’arribiatta ( pikante saus )
- Tortellini ventura ( groenten en pesto )
- Lasagne van de chef
- Spirelli met kippenblokjes in curry
- Huisgemaakte tiramisu € 32,50 per persoon
Warm buffet luxe : vanaf 10 personen
- 1 soep naar keuze
- kippenfilet met saus naar keuze
- kalkoen met saus naar keuze
- Tongrolletjes in witte wijnsaus
- 3 soorten groenten ( worteltjes, boontjes en witloof )
- aardappelpuree of gratin aardappelen
- Huisgemaakte chocolademousse en tiramisu € 31,00 per persoon
warm buffet grand luxe : vanaf 10 personen
- 1 soep naar keuze
- varkenshaasje met saus naar keuze
- vispannetje van het huis
- kalfsblanquette of vidévulling
- 3 soorten warme groenten ( worteltjes, boontjes en witloof )
- aardappelpuree of gratin aardappelen
- huisgemaakte chocolademousse en tiramisu € 34,00 per persoon
Gemengde buffetten
Buffet koud – warm traditioneel : vanaf 15 pers. € 32,50 per persoon
- 1 soep naar keuze
- kalkoengebraad en hespenrol metgroentengarnituur, gevuld roomeitje, perzik met tonijn
- kalfsstoverij naar keuze
- kip of kalkoen met saus naar keuze
- aardappelpuree of gratin aardappeltjes
- aardappelsla, pastasla, komkommer, tomaat en 2 koude sausjes
- huisgemaakte chocolademousse en tiramisu
Buffet koud – warm speciaal : vanaf 15 pers. € 34,00 per persoon
- 1 soep naar keuze
- kalkoengebraad, tomaat gevuld met grijze garnalen, gevuld roomeitje, hespenrolletje en groentenkrans
- varkenshaasje of kalkoenhaasje met saus naar keuze met julienne
- vispannetje van het huis of tongrolletjes op Normandische wijze
- aardappelpuree en gratin aardappeltjes
- aardappelsla, pastasla, komkommer, tomaat en 2 koude sausjes
- duo van dessert
Kaas – of luxe vleesschotel
Luxe kaasschotel (vanaf 4 personen)
- Alle soorten : harde, half-zachte, zachte, geitenkaas en speciale kazen versneden en gepresenteerd op schotel, versierd met vers fruit, noten en gedroogde vruchten (aanbod volgens assortiment)
- Dessertschotel : € 13,95 per persoon
- Hoofdschotel : € 15,95 per persoon
Luxe vleesschotel (vanaf 4 personen)
- Alle soorten vleeswaren van het huis gepresenteerd en afgewerkt met vers fruit en groentjes. Hoofdschotel : € 15,95 per persoon
Luxe vlees- en kaasschotel : vanaf 6 personen
- Combinatie van vleeswaren en kaas Hoofdschotel : € 15,95 per persoon
- Broodassortiment klein (4 mini per persoon) : € 1,60 per persoon
- Broodassortiment groot (7 mini per persoon) : € 2,80 per persoon
Brunch
Brunch : vanaf 10 personen € 29,95 per persoon
- Assortiment mini hotelbroodjes en mini koffiekoekjes
- Panaché van fijne vleeswaren en franse kazen
- Schotel met vers fruit
- Te kiezen uit 2 warme gerechten : visvidé of varkenshaasje met saus naar keuze en kip of kalkoen met saus naar keuze
- Waaier van kleine desserts
Extra mogelijkheid te bestellen bij brunch Prijs op aanvraag
- Soep naar keuze
- Warme of koude groentjes
- Visschotel met gerookte vissen
- Taart, huisgemaakte rijstpap, chocolademousse of tiramisu
- …
Breugel
Buffet koud en warm : breugeltafel basis € 25,00 per persoon
- 1 soep naar keuze
- zwarte en witte pensen met appelmoes
- frikadellen met kriekjes
- charcuterieschotel : boerenbrood, boerenhesp, Ardeense hesp, boerenkop met mosterd, paté, Ardeense salami, Katelijnse worst,…
- breugeltaart
- rijstpap
- pannenkoeken
Extra te bestellen bij breugeltafel Prijs op aanvraag
- gebakken kippenboutjes
- gebakken spareribs
- Bereid rundsstoofvlees of kalfsstoverij
- wortelstamppot of spinaziepuree
- Boerestomp met spek
U kan altijd vrijblijvend andere buffetten laten samenstellen.