Voor- en nagerechten, Warme gerechten, Buffetten, Fondue, steengril, gourmet, wok, Barbecue




Buffetten

Koude buffetten

    • Buffet 1 € 21,95 per persoon               (minimum 6 personen)
    • Vers gekookte zalm met groentekrans
    • Rosbief en hespenrol met groentegarnituur
    • Tomaat gevuld met grijze garnalen
    • Gevuld roomeitje
    • Kalkoenfiletgebraad met vers fruit
    • Bijhorende sausjes ( tartaar en cocktail )

 

    • Buffet 2 € 26,95 per persoon                (minimum 6 personen)    
    • Vers gekookte zalm en gerookte forelfilet met groentekrans
    • Rosbief, gebraad en hespenrol met groentegarnituur
    • Tomaat gevuld met grijze garnalen
    • Kalkoenfiletgebraad met vers fruit
    • Kaasplank van de chef
    • Bijhorende sausjes (tartaar en cocktail )

 

  • Buffet 3 € 34,95 per persoon                             (minimum 10 personen)
  • Meloen met parma
  • Krab- of garnaalcocktail
  • Gerookte zalm, gerookte forelfilet, gerookte heilbot met groentegarnituur
  • Rosbief en gebraad en hespenrol met groentegarnituur
  • Tomaat gevuld met grijze garnalen
  • Gevuld roomeitje
  • Kalkoenfiletgebraad met vers fruit
  • Kaasplank van de chef
  • Bijhorende sausjes ( tartaar en cocktail )

Supplementen bij koude buffetten en koude schotels

  • Aardappelsla                                                                 € 1,40 /p.p.
  • Pastasla                                                                          € 1,40 /p.p.
  • Rijstsla                                                                           € 1,40/p.p.
  • Broodassortiment klein   (4 stuks)                           € 1,40 /p.p.
  • Broodassortiment groot  (7 stuks)                           € 2,30 /p.p.

Losse koude schotels: prijs per persoon (zonder sausjes, apart te verkrijgen)

  • Vleesschotel: varkensgebraad, rosbief, kalkoengebraad, hespenrol, tomaat garnaal en eitje met groentegarnituur                  € 16,95
  • Visschotel: gekookte zalm, gerookte zalm en heilbot, scampi, tomaat garnaal en eitje met groentegarnituur                             € 19,50
  • Gemengde schotel: varkensgebraad, rosbief, gekookte zalm, gerookte forelfilet, scampi, tomaat garnaal en eitje  met…       € 18,95
  • Fruitschotel: kalkoen- of varkensgebraad met vers fruit                                                                                                                          € 15,50
  • Noorse visschotel: gerookte zalm, gerookte heilbot, gerookte forelfilet, tomaat garnaaltjes en eitje met groentegarnituur   € 19,50
  • Schotel met gekookte zalm, eitje, tomaat garnaal en groentjes                                                                                                         € 16,95

 

Alle koude schotels en buffetten kunnen aangepast worden. Vraag ernaar !

Warme buffetten

Warm pasta buffet I   : vanaf 10 personen ( 500 gr pastagerecht per persoon )

  • Tomaat mozzarella met gemengde sla afgewerkt met Italiaanse vinaigrette
  • Tagliatelli met gerookte zalm, scampi en garnaal in een roomsausje
  • Penne l’arribiatta ( pikante saus )
  • Lasagne van de chef
  • Macaroni met kaas en hes
  • Huisgemaakte tiramisu                                                                                                              € 28,00 per persoon

Warm pasta buffet II   : vanaf 15 personen

  • Tomaat mozzarella met gemengde sla afgewerkt met Italiaanse vinaigrette
  • Meloen met parmaham
  • Tagliatelli met gerookte zalm, scampi en garnaal in een roomsausje
  • Penne l’arribiatta ( pikante saus )
  • Tortellini ventura ( groenten en pesto )
  • Lasagne van de chef
  • Spirelli met kippenblokjes in curry
  • Huisgemaakte tiramisu                                                                                                             € 31,50 per persoon

 

Warm buffet luxe   : vanaf 10 personen

  • 1 soep naar keuze
  • kippenfilet met saus naar keuze
  • kalkoen met saus naar keuze
  • Tongrolletjes in witte wijnsaus
  • 3 soorten groenten ( worteltjes, boontjes en witloof )
  • aardappelpuree of gratin aardappelen
  • Huisgemaakte chocolademousse en tiramisu                                                                     € 30,00 per persoon

 

warm buffet grand luxe  : vanaf 10 personen

  • 1 soep naar keuze
  • varkenshaasje met saus naar keuze
  • vispannetje van het huis
  • kalfsblanquette of vidévulling
  • 3 soorten warme groenten ( worteltjes, boontjes en witloof )
  • aardappelpuree of gratin aardappelen
  • huisgemaakte chocolademousse  en tiramisu                                                                   € 33,00 per persoon

Gemengde buffetten

Buffet koud – warm traditioneel : vanaf 15 pers.              € 31,50 per persoon

  • 1 soep naar keuze
  • kalkoengebraad en hespenrol metgroentengarnituur, gevuld roomeitje, perzik met tonijn
  • kalfsstoverij naar keuze
  • kip of kalkoen met saus naar keuze
  • aardappelpuree of gratin aardappeltjes
  • aardappelsla, pastasla, komkommer, tomaat en 2 koude sausjes
  • huisgemaakte chocolademousse en tiramisu

 

Buffet koud – warm speciaal : vanaf 15 pers.                       € 33,00 per persoon

  • 1 soep naar keuze
  • kalkoengebraad, tomaat gevuld met grijze garnalen, gevuld roomeitje, hespenrolletje en groentenkrans
  • varkenshaasje of kalkoenhaasje met saus naar keuze met julienne
  • vispannetje van het huis of tongrolletjes op Normandische wijze
  • aardappelpuree en gratin aardappeltjes
  • aardappelsla, pastasla, komkommer, tomaat en 2 koude sausjes
  • duo van dessert

 

Kaas – of luxe vleesschotel

Luxe kaasschotel  (vanaf 4 personen)

  • Alle soorten : harde, half-zachte, zachte, geitenkaas en speciale kazen versneden en gepresenteerd op schotel, versierd met vers fruit, noten en gedroogde vruchten (aanbod volgens assortiment)
  • Dessertschotel : € 12,50 per persoon
  • Hoofdschotel   : € 14,50 per persoon

Luxe vleesschotel   (vanaf 4 personen)

  • Alle soorten vleeswaren van het huis gepresenteerd en afgewerkt met vers fruit en groentjes.    Hoofdschotel : € 14,00 per persoon

Luxe vlees- en kaasschotel : vanaf 6 personen

  • Combinatie van vleeswaren en kaas      Hoofdschotel : € 14,00 per persoon
  • Broodassortiment klein (4 mini per persoon) : € 1,40 per persoon
  • Broodassortiment groot (7 mini per persoon) : € 2,30 per persoon

 

Brunch

Brunch : vanaf 10 personen                         € 28,95 per persoon

  • Assortiment mini hotelbroodjes en mini koffiekoekjes
  • Panaché van fijne vleeswaren en franse kazen
  • Schotel met vers fruit
  • Te kiezen uit 2 warme gerechten : visvidé of varkenshaasje met saus naar keuze  en kip of kalkoen met saus naar keuze
  • Waaier van kleine desserts

Extra mogelijkheid te bestellen bij brunch      Prijs op aanvraag

  • Soep naar keuze
  • Warme of koude groentjes
  • Visschotel met gerookte vissen
  • Taart, huisgemaakte rijstpap, chocolademousse of tiramisu

Breugel

Buffet koud en warm : breugeltafel basis € 25,00 per persoon

  • 1 soep naar keuze
  • zwarte en witte pensen met appelmoes
  • frikadellen met kriekjes
  • charcuterieschotel : boerenbrood, boerenhesp, Ardeense hesp, boerenkop met mosterd, paté, Ardeense salami, Katelijnse worst,…
  • breugeltaart
  • rijstpap
  • pannenkoeken

Extra te bestellen bij breugeltafel         Prijs op aanvraag

  • gebakken kippenboutjes
  • gebakken spareribs
  • Bereid rundsstoofvlees of kalfsstoverij
  • wortelstamppot of spinaziepuree
  • Boerestomp met spek

U kan altijd vrijblijvend andere buffetten laten samenstellen.