Voor- en nagerechten, Warme gerechten, Buffetten, Fondue, steengril, gourmet, wok, Barbecue


Desserts

Desserts van de chef

  • Huisgemaakte chcolademouse €1,80
  • Rijstpap van hoevemelk €1,70
  • Tiramisu €1,80
  • Gebak met slagroom min. 4 pers €4,00 p.p.
  • Dessertenbuffet (4 stuks) €6,50
  • Versierde kaasschotel dessert €11,50 p.p.
  • (met mini hotelbroodjes 4 stuks) €12,75
  • (met mini hotelbroodjes 7 stuks) €13,50
  • Mini borrelglaasjes zoet assortiment €1,85
  • Gevulde ananas €4,75
  • Gevulde meloen €4,75
  • Grote fruitsaté €2,25
  • Fruitsla €3,50
  • Snoepvlinder klein €30,00
  • Snoepvlinder groot €42,00