Voor- en nagerechten, Warme gerechten, Buffetten, Fondue, steengril, gourmet, wok, Barbecue


Desserts

Desserts van de chef

  • Huisgemaakte chocolademouse            € 2,00
  • Rijstpap van hoevemelk                          € 1,80
  • Huisgemaakte Tiramisu                          € 2,00
  • Gebak met slagroom min. 4 pers          € 4,35 p.p.
  • Dessertenbuffet (4 stuks)                       € 6,50
  • Versierde kaasschotel dessert               € 12,50 p.p.
  • (met mini hotelbroodjes 4 stuks)         € 13,90
  • (met mini hotelbroodjes 7 stuks)         € 14,80
  • Mini borrelglaasjes zoet assortiment  € 2,20
  • Gevulde ananas                                       € 4,95
  • Gevulde meloen                                      € 4,95
  • Grote fruitsaté                                         € 2,35
  • Fruitsla                                                      € 3,50