BUFFETTEN
Heb je een groot feest gepland? Wil je graag tijdens je feest mee aan tafel komen zitten en toch je gasten fantastisch eten bezorgen?
Kies dan voor onze buffetformule!
Koude buffetten
Buffet 1: (minimum 6 personen)
Vers gekookte zalm met groentekrans
Rosbief en hespenrol met groentegarnituur
Tomaat gevuld met grijze garnalen
Gevuld roomeitje
Kalkoenfiletgebraad met vers fruit
Bijhorende sausjes ( tartaar en cocktail )
Vers gekookte zalm met groentekrans
Rosbief en hespenrol met groentegarnituur
Tomaat gevuld met grijze garnalen
Gevuld roomeitje
Kalkoenfiletgebraad met vers fruit
Bijhorende sausjes ( tartaar en cocktail )
Buffet 3: (minimum 10 personen)
Meloen met parma
Krab- of garnaalcocktail
Gerookte zalm, gerookte forelfilet, gerookte heilbot met groentegarnituur
Rosbief en gebraad en hespenrol met groentegarnituur
Tomaat gevuld met grijze garnalen
Gevuld roomeitje
Kalkoenfiletgebraad met vers fruit
Kaasplank van de chef
Bijhorende sausjes ( tartaar en cocktail )
Meloen met parma
Krab- of garnaalcocktail
Gerookte zalm, gerookte forelfilet, gerookte heilbot met groentegarnituur
Rosbief en gebraad en hespenrol met groentegarnituur
Tomaat gevuld met grijze garnalen
Gevuld roomeitje
Kalkoenfiletgebraad met vers fruit
Kaasplank van de chef
Bijhorende sausjes ( tartaar en cocktail )
Buffet 2: (minimum 6 personen)
Vers gekookte zalm en gerookte forelfilet met groentekrans
Rosbief, gebraad en hespenrol met groentegarnituur
Tomaat gevuld met grijze garnalen
Kalkoenfiletgebraad met vers fruit
Kaasplank van de chef
Bijhorende sausjes (tartaar en cocktail )
Vers gekookte zalm en gerookte forelfilet met groentekrans
Rosbief, gebraad en hespenrol met groentegarnituur
Tomaat gevuld met grijze garnalen
Kalkoenfiletgebraad met vers fruit
Kaasplank van de chef
Bijhorende sausjes (tartaar en cocktail )
Supplementen bij koude buffetten en koude schotels
Aardappelsla
Pastasla
Broodassortiment klein (4 stuks)
Broodassortiment groot (7 stuks)
Losse koude schotels (zonder sausjes, apart te verkrijgen)
Vleesschotel: varkensgebraad, rosbief, kalkoengebraad, hespenrol, tomaat garnaal en eitje met groentegarnituur
Visschotel: gekookte zalm, gerookte zalm en heilbot, scampi, tomaat garnaal en eitje met groentegarnituur
Gemengde schotel: varkensgebraad, rosbief, gekookte zalm, gerookte forelfilet, scampi, tomaat garnaal en eitje met…
Fruitschotel: kalkoen- of varkensgebraad met vers fruit
Noorse visschotel: gerookte zalm, gerookte heilbot, gerookte forelfilet, tomaat garnaaltjes en eitje met groentegarnituur
Alle koude schotels en buffetten kunnen aangepast worden. Vraag ernaar !
Warme buffetten
Warm pasta buffet I : vanaf 10 personen ( 500 gr pastagerecht per persoon )
Tomaat mozzarella met gemengde sla afgewerkt met Italiaanse vinaigrette
Tagliatelli met gerookte zalm, scampi en garnaal in een roomsausje
Penne l’arribiatta ( pikante saus )
Lasagne van de chef
Macaroni met kaas en hes
Huisgemaakte tiramisu
Tomaat mozzarella met gemengde sla afgewerkt met Italiaanse vinaigrette
Tagliatelli met gerookte zalm, scampi en garnaal in een roomsausje
Penne l’arribiatta ( pikante saus )
Lasagne van de chef
Macaroni met kaas en hes
Huisgemaakte tiramisu
Warm pasta buffet II : vanaf 15 personen
Tomaat mozzarella met gemengde sla afgewerkt met Italiaanse vinaigrette
Meloen met parmaham
Tagliatelli met gerookte zalm, scampi en garnaal in een roomsausje
Penne l’arribiatta ( pikante saus )
Tortellini ventura ( groenten en pesto )
Lasagne van de chef
Spirelli met kippenblokjes in curry
Huisgemaakte tiramisu
Tomaat mozzarella met gemengde sla afgewerkt met Italiaanse vinaigrette
Meloen met parmaham
Tagliatelli met gerookte zalm, scampi en garnaal in een roomsausje
Penne l’arribiatta ( pikante saus )
Tortellini ventura ( groenten en pesto )
Lasagne van de chef
Spirelli met kippenblokjes in curry
Huisgemaakte tiramisu
Warm buffet luxe : vanaf 10 personen
1 soep naar keuze
kippenfilet met saus naar keuze
kalkoen met saus naar keuze
Tongrolletjes in witte wijnsaus
3 soorten groenten ( worteltjes, boontjes en witloof )
aardappelpuree of gratin aardappelen
Huisgemaakte chocolademousse en tiramisu
1 soep naar keuze
kippenfilet met saus naar keuze
kalkoen met saus naar keuze
Tongrolletjes in witte wijnsaus
3 soorten groenten ( worteltjes, boontjes en witloof )
aardappelpuree of gratin aardappelen
Huisgemaakte chocolademousse en tiramisu
warm buffet grand luxe : vanaf 10 personen
1 soep naar keuze
varkenshaasje met saus naar keuze
vispannetje van het huis
kalfsblanquette of vidévulling
3 soorten warme groenten ( worteltjes, boontjes en witloof )
aardappelpuree of gratin aardappelen
huisgemaakte chocolademousse en tiramisu
1 soep naar keuze
varkenshaasje met saus naar keuze
vispannetje van het huis
kalfsblanquette of vidévulling
3 soorten warme groenten ( worteltjes, boontjes en witloof )
aardappelpuree of gratin aardappelen
huisgemaakte chocolademousse en tiramisu
Gemengde buffetten
Buffet koud – warm traditioneel : vanaf 15 pers.
1 soep naar keuze
kalkoengebraad en hespenrol metgroentengarnituur, gevuld roomeitje, perzik met tonijn
kalfsstoverij naar keuze
kip of kalkoen met saus naar keuze
aardappelpuree of gratin aardappeltjes
aardappelsla, pastasla, komkommer, tomaat en 2 koude sausjes
huisgemaakte chocolademousse en tiramisu
1 soep naar keuze
kalkoengebraad en hespenrol metgroentengarnituur, gevuld roomeitje, perzik met tonijn
kalfsstoverij naar keuze
kip of kalkoen met saus naar keuze
aardappelpuree of gratin aardappeltjes
aardappelsla, pastasla, komkommer, tomaat en 2 koude sausjes
huisgemaakte chocolademousse en tiramisu
Buffet koud – warm speciaal : vanaf 15 pers.
1 soep naar keuze
kalkoengebraad, tomaat gevuld met grijze garnalen, gevuld roomeitje, hespenrolletje en groentenkrans
varkenshaasje of kalkoenhaasje met saus naar keuze met julienne
vispannetje van het huis of tongrolletjes op Normandische wijze
aardappelpuree en gratin aardappeltjes
aardappelsla, pastasla, komkommer, tomaat en 2 koude sausjes
duo van dessert
1 soep naar keuze
kalkoengebraad, tomaat gevuld met grijze garnalen, gevuld roomeitje, hespenrolletje en groentenkrans
varkenshaasje of kalkoenhaasje met saus naar keuze met julienne
vispannetje van het huis of tongrolletjes op Normandische wijze
aardappelpuree en gratin aardappeltjes
aardappelsla, pastasla, komkommer, tomaat en 2 koude sausjes
duo van dessert
Kaas - of luxe vleesschotel
Luxe kaasschotel (vanaf 4 personen)
Alle soorten : harde, half-zachte, zachte, geitenkaas en speciale kazen versneden en gepresenteerd op schotel, versierd met vers fruit, noten en gedroogde vruchten (aanbod volgens assortiment)
Dessertschotel : € 13,95 per persoon
Hoofdschotel : € 15,95 per persoon
Alle soorten : harde, half-zachte, zachte, geitenkaas en speciale kazen versneden en gepresenteerd op schotel, versierd met vers fruit, noten en gedroogde vruchten (aanbod volgens assortiment)
Dessertschotel : € 13,95 per persoon
Hoofdschotel : € 15,95 per persoon
Luxe vleesschotel (vanaf 4 personen)
Alle soorten vleeswaren van het huis gepresenteerd en afgewerkt met vers fruit en groentjes. Hoofdschotel : € 15,95 per persoon
Alle soorten vleeswaren van het huis gepresenteerd en afgewerkt met vers fruit en groentjes. Hoofdschotel : € 15,95 per persoon
Luxe vlees- en kaasschotel : vanaf 6 personen
Combinatie van vleeswaren en kaas Hoofdschotel : € 15,95 per persoon
Broodassortiment klein (4 mini per persoon) : € 1,60 per persoon
Broodassortiment groot (7 mini per persoon) : € 2,80 per persoon
Combinatie van vleeswaren en kaas Hoofdschotel : € 15,95 per persoon
Broodassortiment klein (4 mini per persoon) : € 1,60 per persoon
Broodassortiment groot (7 mini per persoon) : € 2,80 per persoon
Brunch
Brunch : vanaf 10 personen
Assortiment mini hotelbroodjes en mini koffiekoekjes
Panaché van fijne vleeswaren en franse kazen
Schotel met vers fruit
Te kiezen uit 2 warme gerechten : visvidé of varkenshaasje met saus naar keuze en kip of kalkoen met saus naar keuze
Waaier van kleine desserts
Assortiment mini hotelbroodjes en mini koffiekoekjes
Panaché van fijne vleeswaren en franse kazen
Schotel met vers fruit
Te kiezen uit 2 warme gerechten : visvidé of varkenshaasje met saus naar keuze en kip of kalkoen met saus naar keuze
Waaier van kleine desserts
Extra mogelijkheid te bestellen bij brunch
Soep naar keuze
Warme of koude groentjes
Visschotel met gerookte vissen
Taart, huisgemaakte rijstpap, chocolademousse of tiramisu …
Soep naar keuze
Warme of koude groentjes
Visschotel met gerookte vissen
Taart, huisgemaakte rijstpap, chocolademousse of tiramisu …
Bruegel
Buffet koud en warm : breugeltafel basis
1 soep naar keuze
zwarte en witte pensen met appelmoes
frikadellen met kriekjes
charcuterieschotel : boerenbrood, boerenhesp, Ardeense hesp, boerenkop met mosterd, paté, Ardeense salami, Katelijnse worst,…
breugeltaart
rijstpap
pannenkoeken
1 soep naar keuze
zwarte en witte pensen met appelmoes
frikadellen met kriekjes
charcuterieschotel : boerenbrood, boerenhesp, Ardeense hesp, boerenkop met mosterd, paté, Ardeense salami, Katelijnse worst,…
breugeltaart
rijstpap
pannenkoeken
Extra te bestellen bij breugeltafel
gebakken kippenboutjes
gebakken spareribs
Bereid rundsstoofvlees of kalfsstoverij
wortelstamppot of spinaziepuree
Boerestomp met spek
U kan altijd vrijblijvend andere buffetten laten samenstellen.
gebakken kippenboutjes
gebakken spareribs
Bereid rundsstoofvlees of kalfsstoverij
wortelstamppot of spinaziepuree
Boerestomp met spek
U kan altijd vrijblijvend andere buffetten laten samenstellen.