Indien u vragen hebt of een bestelling wenst te plaatsen, kunt u ons steeds telefonisch of via e-mail contacteren. Of u kunt het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.


 Bestel online  Contact

SNACKREMORK

Bent u op zoek naar een traiteur in Sint-Katelijne-Waver of omgeving? Neem dan zeker eens contact op met De Snack Remork. Deze traiteur aan huis regelt heerlijke buffetten en barbecues voor particulieren en bedrijven.

Koken en zijn klanten in de watten leggen, het zijn de twee passies van Robin van Traiteur Hans. 

Bent u op zoek naar een betaalbare cateraar? Dan is de Snackremork wellicht perfect voor u. Deze mobiele snackbar heeft alles om er een fijn feest van te maken, of u ze nu wilt boeken voor een trouwfeest, communiefeest of bedrijfsevent.

Betaalbare prijzen

Van de snacks van deze specialist wordt iedereen meteen vrolijk. Onze snacks zijn betaalbaar, zonder dat u aan kwaliteit moet inboeten. Contacteer ons voor de mogelijkheden!

Liever een uitgebreider aanbod of op zoek naar luxueuzere foodtrucks? Bent u met andere woorden op zoek naar een foodtruck waarin wat verfijndere gerechten geserveerd worden? Ook dat is mogelijk bij ons. Alle wensen voor uw feest of event worden steeds besproken.